Graag stellen we u ons team voor

Tandartsenpraktijk DenderDent in Dendermonde is een moderne groepspraktijk, waar zowel algemene als gespecialiseerde tandheelkunde wordt aangeboden. Ook op doorverwijzing van uw eigen tandarts kunt u bij ons terecht voor kroon- en brugwerk, protheses, implantaatwerk, evenals wortelkanaalbehandelingen en kindertandheelkunde.
Tandarts Jolien Tuts - DenderDent - Tandartsenpraktijk in Dendermonde

Jolien
Tuts

Jolien studeerde in 2016 af als algemeen tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze vatte vervolgens de vierjarige opleiding Restauratieve tandheelkunde te UZ Leuven aan. Hier bekwaamde ze zich verder in esthetisch composietherstel, uitneembare prothetische behandelingen, uitgebreid kroon- en brugwerk en restauraties op implantaten.

Nadien deed ze verder ervaring op in de tandartspraktijk Van Hoestenberghe-Philippe te Sint-Niklaas.

Arno
Vandendriessche

Arno voltooide zijn opleiding als algemeen tandarts aan de Universiteit Gent in 2016. Hierna legde hij zich via het postgraduaat Endodontie aan de Vrije Universiteit Brussel verder toe op wortelkanaalbehandelingen. Ervaring deed hij op in algemene groepspraktijken, alsook in de endodontiepratijk Slaus te Asse.

Tandarts Arno Vandendriessche - DenderDent - Tandartsenpraktijk in Dendermonde

Sieghild
Claus

In 2019 studeerde Sieghild af als algemeen tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven.
Door haar passie voor kindertandheelkunde besliste ze zich hierin nog verder te bekwamen in de vierjarige specialisatie kindertandheelkunde en bijzondere zorg te UZ Leuven.

Delphine
Verbeke

Delphine Verbeke voltooide in 2023 haar opleiding als algemeen tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Elien
Vanden Hove

Elien Vanden Hove studeerde in 2022 af als algemeen tandarts aan de Universiteit Gent.

Florence
Van den Bergh

Florence Van den Bergh voltooide in 2019 haar opleiding als algemeen tandarts aan de Universiteit Gent.

Febe
Baele

Febe versterkt sinds 2022 ons team als polyvalente tandartsassistente.

(tijdelijke) patiëntenstop

Beste,

Om de continuïteit van de zorgen bij onze bestaande patiënten te waarborgen, zijn wij genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren.

Voor gezinsleden van bestaande patiënten (wonende op hetzelfde adres) blijft de mogelijkheid bestaan om een eerste controleafspraak vast te leggen.

Patiënten die door hun eigen tandarts worden doorverwezen voor een specialistische behandeling – wortelkanaalbehandelingen (endodontie), restauratieve tandheelkunde of kindertandheelkunde – hebben een verwijsmail of brief nodig, vooraleer een afspraak voorzien kan worden.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Tandartsenpraktijk DenderDent